Ik ben Ger Gilissen en ik zag in 1949 het levenslicht.
Mijn jeugd bracht ik afwisselend door in Zuid-Holland en Limburg.
Dat kwam omdat mijn vader een Limburger was en mijn moeder een Zuid-Hollandse.
Hoewel de basis een technische opleiding was klom ik al snel op naar een administratieve functie.
Via de autohandel, groothandel, luchtvracht, correspondent bij een rechtsbijstand kantoor, belandde ik uiteindelijk bij een engineersbureau en werkte afwisselend bij Rijkswaterstaat van Noord-Holland, Utrecht, Gelderland en Flevoland in diverse civiel technische functies.
Ruim 40 jaar was ik actief als sportschutter nationaal en internationaal, en behaalde bij de KNSA ook het diploma Schietsportinstructeur. Na het beëindigen van de schietsport nam ik het vissen weer op wat ik tijdens mijn jeugd graag deed, en wat ik tot op de dag van vandaag nog steeds graag beoefen.
Het is ook in deze periode dat ik het Staatsdiploma Buitengewoon Opsporingsambtenaar behaalde en als boa binnen de Visserijwet 1963 in de Flevopolder functioneerde.
Toen mijn vader in een verzorgingstehuis belandde besefte ik dat de mindervalide medemens twee keer slachtoffer is, als eerste door al dan niet ernstige lichamelijke problemen en als tweede de laatste tijd ook slachtoffer van het systeem. Door allerlei idiote bezuinigingen komen steeds minder mindervaliden eens lekker buiten.
Dat is de reden dat ik graag mijn steentje bijdraag aan de visbuddies!
Ik ben Desiree van Egmond, Geboren in 1993.
Na een mooie periode van 10 jaar heb ik de zorg achter mij gelaten en heb ik mijn eerste stapje in de wereld van de IT gezet. 
Inmiddels getrouwd en samen hebben wij 3 poezenkindjes. 
Ondanks dat ik niet meer werk binnen zorg vind ik het nog wel ontzettend leuk om mij voor deze doelgroep in te zetten. 
Ik verheug mij dan ook jaarlijks op dit evenement en organiseer deze met veel plezier samen met mijn vader! 
Ik kijk uit naar een onvergetelijke dag!

Visbuddies is onderdeel van de HVLD