Ik ben Ger Gilissen en ik zag in 1949 het levenslicht.
Mijn jeugd bracht ik afwisselend door in Zuid-Holland en Limburg.
Dat kwam omdat mijn vader een Limburger was en mijn moeder een Zuid-Hollandse.
Hoewel de basis een technische opleiding was klom ik al snel op naar een administratieve functie.
Via de autohandel, groothandel, luchtvracht, correspondent bij een rechtsbijstand kantoor, belandde ik uiteindelijk bij een engineersbureau en werkte afwisselend bij Rijkswaterstaat van Noord-Holland, Utrecht, Gelderland en Flevoland in diverse civiel technische functies.
Ruim 40 jaar was ik actief als sportschutter nationaal en internationaal, en behaalde bij de KNSA ook het diploma Schietsportinstructeur. Na het beëindigen van de schietsport nam ik het vissen weer op wat ik tijdens mijn jeugd graag deed, en wat ik tot op de dag van vandaag nog steeds graag beoefen.
Het is ook in deze periode dat ik het Staatsdiploma Buitengewoon Opsporingsambtenaar behaalde en als boa binnen de Visserijwet 1963 in de Flevopolder functioneerde.
Toen mijn vader in een verzorgingstehuis belandde besefte ik dat de mindervalide medemens twee keer slachtoffer is, als eerste door al dan niet ernstige lichamelijke problemen en als tweede de laatste tijd ook slachtoffer van het systeem. Door allerlei idiote bezuinigingen komen steeds minder mindervaliden eens lekker buiten.
Dat is de reden dat ik graag mijn steentje bijdraag aan de visbuddies!
Ik ben Desiree Gilissen, Geboren in 1993.
Werkzaam in een verzorgingstehuis waar ik elke dienst met veel plezier naar toe ga. 
Begonnen als helpende twijfelde ik of de zorg wel echt iets voor mij was. Maar na het verbreden van mijn horizon, kwam ik er toch wel achter dat mijn passie bij de oudere zorg ligt. 
Daarom liet ik het mij geen 2e keer vragen mee te helpen met de visbuddies. 
Ik kijk uit naar een onvergetelijke dag!

Visbuddies is onderdeel van de HVLD