22-04-2020

Corona update

Gisteravond (21-04-2020) hebben we de persconferentie gevolgd van de heer Rutte. De 1,5 meter maatschappij gaat zeker tot 1 september duren. Dat is voor een evenement waarbij een één op één begeleiding heel belangrijk is niet na te leven.

Dat betekent dat wij genoodzaakt zijn om het evenement dit jaar van de kalender te halen. Dat doen we met pijn in ons hart maar we doen dat omdat jullie gezondheid en dat van de vissers met een beperking voor ons voorop staat.
We begrijpen dat dit voor allemaal een teleurstelling zal zijn.
We hebben daarom ook een opbeurende mededeling.
De nieuwe datum is zaterdag 5 juni 2021. Zet dit alvast in jullie agenda.

Hou het gezond!
#STAYSAFE


01-04-2020

Corona update

De regering heeft besloten om de corona-maatregelen te verlengen tot 28 april. Op dit moment kunnen we niet overzien wat dit voor gevolgen heeft voor de Visbuddiesdag 2020.

We houden de vinger aan de pols en blijven de berichten van het RIVM nauwlettend volgen. Hopelijk is aan het eind van april het besmettingsgevaar significant afgezwakt waardoor de maatregelen kunnen worden ingetrokken en gaan we zoals gepland een mooie dag organiseren.


31-07-2019

Yes, we gaan er weer voor!

Zaterdag 13 juni 2020 hebben we weer een visbuddiedag op de vijvers van Tom’s Creek. De reservering is gedaan en de dag is gewaarborgd. We moeten de financiën nog op orde krijgen maar daar zijn we hard mee bezig.

Weet je iemand die financieel wil bijdragen dan hoor ik dat graag. Stortingen moeten naar de rekening van de HVLD commissie Visbuddies.

Weet je iemand die ook buddie wil zijn dan horen we dat graag!

Zet de datum vast. We gaan er met zijn allen een gezellige dag van maken.We willen onze mindervalide medemens een geweldige dag bezorgen. We rekenen op jullie.